Bij Eugenie in de Keuken

Programma

“Bij Eugenie in de Keuken” is de titel van een reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken.

In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten, maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven.

Meer informatie kunt u vonden op de website van Het Werftheater

Tante Eus
Roldiedollen

Roldiedollen met Eugenie

Arrangement

U kunt nu ook voor een arrangement kiezen: Roldiedollen.

Dit houdt in dat u na de cabaretvoorstelling kunt genieten van een uitgebreide indische maaltijd. “Roldiedollen met Eugenie” is een cabaretesk theaterprogramma, waarbij tante Eus de Indische gewoontes (adat) op de korrel neemt. Zelf geboren in het voormalig Indië, weet zij met enige zelfspot de goede en zwakke plekken haarfijn op te sporen en te analyseren. Met een zweem van nostalgie en gekleed in sarong en kabaja en met die typisch Indische tongval (het petjoh) kan men hartelijk lachen om de gebruiken en ongemakken, die zo kenbaar zijn voor de Indische mensen.

De voorstelling vindt plaats in het Werftheater, Oudegracht 60 ( a.d werf) te Utrecht.

Na afloop van de voorstelling begeeft men zich dan naar het Indonesisch restaurant “Selamat Makan” (www.selamat-makan.nl) Dit restaurant staat op de Voorstraat 100 in Utrecht en is gelegen op 12 minuten loopafstand van het Werftheater.

De kosten van dit arrangement bedragen € 37,50 p.p. Bij de prijs inbegrepen zit het welkomstdrankje, dat u door Yvonne wordt aangeboden. Daarbij biedt het restaurant na de uitgebreide maaltijd u ook nog een kop koffie of thee aan. Niet inbegrepen zijn de drankjes tijdens het diner! In overleg te boeken voor groepen van minimaal 20 personen. Individuele reserveringen zijn ook mogelijk.

Dit programma kunt u ook boeken voor optredens buiten het theater; voor verenigingen, verzorgingshuizen en kumpulans.

Voor inlichtingen en/of reserveringen 030 6931887 of info@yvonnegroeneveld.nl